Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bas Oosterveld
Average rating:  
 198 reviews
 by Bart

Kreeg het programma prima geinstalleerd maar het weigerde de laatste stap. Bas gemaild en direct ondersteuning op afstand maar het lukte niet. Bas bood aan dat ik langs kon komen. Volgende dag naar Bas toegereden en binnen een paar seconde geregeld. Blij dat het is gelukt. Printer draait weer als een zonnetje.

 by Ton Vermeulen

Perfect geholpen in zware bevalling. Ik ben een digibeet met een 11 jaar oude windows laptop.Erger kan dus niet. Epson XP 820 inktkussen zou aan het einde van zijn levensduur zijn. Instructies werkten niet, vanwege teveel firewalls die ooit geïnstalleerd waren. Bas gebeld, heeft de computer overgenomen, is meer dan een uur voor mij bezig geweest. Alles perfect opgelost en dat voor maar €14,95. Zeer vriendelijk, zeer behulpzaam. ABSOLUTE AANRADER!!!!!!

 by Igno

Programma's en instructies werkte perfect. In 1 keer alles gereset en werkend. Inktkussen vervangen via opgegeven adres (Peter Scheek)

 by Tjerk

De inktkussentjes schoongemaakt met behulp van YouTube-instructies. De WIC gereset en de inktkop schoongemaakt mbt download via Bas Oosterveld en alles lijkt te werken. €15.00 lijkt dus beter besteed dan gratis dubieuze apps

Page 1 of 50:
«
 
 
1
2
3
 
»