Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bas Oosterveld
Average rating:  
 121 reviews
by Jos Beerse on Bas Oosterveld

Programma voor resetten teller epson XP-600 besteld. Kreeg het zelf niet voor elkaar maar Bas heeft het online voor mij geregeld. Top service!

by Hans Wolven on Bas Oosterveld

Zat midden in een grote printopdracht

Programma van Bas gebruikt.... fluitje van een cent

Ik kan weer verder

by Peter on Bas Oosterveld

Goede en snelle service. Alles doet het weer. Pc, internet en camera’s.

Dankjewel.

by Irma on Bas Oosterveld

Alweer een melding dat de inktkussen van 1 van onze printer vol was... Voorheen reden we naar Utrecht om dit op te lossen, maar nu zijn we met een programma van Bas Oosterveld voor maar € 14,95 geholpen. Geen reistijd en minder geld kwijt. Een aanrader !

by Marion de Backer on Bas Oosterveld

Als grafisch ontwerper heb ik een Epson Stylus Photo A3+ kleurenprinter. Eigenlijk kan ik geen dag zonder. Toen ik onlangs een presentatie aan het printen was kreeg ik ’s ochtends de aankondiging dat mijn inktkussen op termijn vervangen moest worden. Prima idee om een onderhoudsbeurt in te plannen, maar dezelfde middag kreeg ik de melding dat de printer niet meer verder kon, totdat het inktkussen vervangen was. Ik kon niet eens mijn presentatie uitprinten!


Het bleek een software-instelling te zijn die met de software van Bas handig te verhelpen was. Het euvel was op die manier snel opgelost en zo kon ik mijn presentatie afmaken.

by Pim Bosman on Bas Oosterveld

Programma werkt zoals beloofd. Binnen 5 minuten werkte de printer weer zonder foutmelding. Bedankt.

by Walter on Bas Oosterveld

Bas bedankt voor alle hulp die je snel hebt geleverd, niet alleen met het programma maar ook met de online bijstand die je hebt geleverd. Super bedankt Bas!

by Huub on Bas Oosterveld

Dankzij een resetprogramma van Bas werkt mijn Epson XP-610 weer perfect. De irritante foutmelding is verdwenen van het schermpje.

Bas heeft mijn telefonisch geweldig bijgestaan om het probleem te tackelen.

De kosten van € 14,95 wegen niet op tegen de rare praktijken van Epson. Via Epson was mijn enige keuze een nieuwe printer aanschaffen. Niet dus.

Bas hartstikke bedankt.

by Jim Volkert on Bas Oosterveld

Net voor de vakantie laat de printer het afweten. Het gaat om een Epson XP 205, oud modelletje dus. Ik las op internet dat Bas Oosterveld een programma heeft ontwikkeld om de Epson dwang in ieder geval wat uit te stellen. Ik kreeg het programma, na betaling van € 14,95, direct toegestuurd. Een uurtje stoeien voor mij want ik ben niet echt een computerman maar...….. de printer doet het weer en dat irritante Epson boodschapje laat zich niet meer zien. Bedankt Bas, hartstikke prettig.

by Paul on Bas Oosterveld

Getracht de software voor het vervangen van het inktkussen te installeren. Lukte niet. Ik heb toen op HEMELVAARTSDAG Bas gemaild met de vraag of hij ons kon helpen. Ondanks de vrije dag belde Bas ons korte tijd later. Hij heeft zich in onze pc ingelogd en na enkele minuten was alles geregeld. De printer loopt nu weer als een geolied machientje.

Super! Super! Super!

Meer tevreden kan een mens niet zijn!

Dank je wel Bas

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»