Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bas Oosterveld
Average rating:  
 177 reviews
by R. Holtrop on Bas Oosterveld

Onze Epson ET 2500 doet het weer. Zelf inktkussens schoongemaakt na zien instructiefilmpje op Youtube.

Het resetten van de teller ging heel simpel met het programma van de heer Oosterveld.

by Roland on Bas Oosterveld

Zeer vriendelijk en correct geholpen door Bas! En met de optie 'hulp op afstand' word je als klant toch een beetje in de watten gelegd. De printer draait weer als vanouds, bedankt!

by Piet van Kooten on Bas Oosterveld

Voor mijn geblokkeerde Epson printer had ik het reset-programma gedownload maar het lukte mij niet om het programma goed te installeren, ik dacht dat wordt toch een nieuwe printer. Toch nog contact opgenomen met Bas Oosterveld en die zij je hoeft echt geen nieuwe printer te kopen, wij hebben toen telefonisch contact gehad, Bas heeft toen met hulp op afstand het probleem binnen 10/15 minuten opgelost, mijn complimenten aan Bas . De printer doet zijn werk weer.


Prima service van Bas. Aan te raden als je ook een blokkering krijgt van je Epson printer met de melding "Inktkussentje aan eind van levensduur".


Fred.

by Fred on Bas Oosterveld

Voor mijn geblokkeerde Epson printer PX710W gisteren het reset-programma en de instructies van Bas Oosterveld uitgevoerd maar het lukte mij niet de reset uit te voeren door een communication error. Vandaag (zaterdag) heeft Bas mij gebeld en binnen 15 minuten was het probleem opgelost en zijn de tellers op 0 gezet. Printer werkt nu prima.

Prima service van Bas. Aan te raden als je ook een blokkering krijgt van je Epson printer met de melding "Inktkussentje aan eind van levensduur".


Fred.

Page 1 of 45:
«
 
 
1
2
3
 
»